Over ons

Wij zijn een groep studenten van de Nederlandse Academie Voor Beeldcreatie. Hier studeren wij Film en Audiovisuele Media. Oftewel, we zijn altijd bezig met film.
Dit jaar maken wij voor het vak ‘New Business’ een maatschappelijke documentaire. Hiervoor richten wij ons op de Nederlandse afvalstroom. Waar gaat onze rotzooi heen nadat wij het in de prullenbak gooien?

Regisseur

Ik ben Martijn en de regisseur van het project Rotzooi! Ik ben 21 jaar en student  aan de Filmacademie in Eindhoven.
Samen met het team zet ik mij in voor een eerlijke wereld waarin ons afval ook ons probleem blijft. Want ik geloof dat alleen op deze manier we bewuster om zullen gaan met onze grondstoffen en producten die we produceren. Onze aarde heeft hierin onze hulp nodig.
Ik houd me bezig met ons onderzoek en de creatieve inhoud van de documentaire. Daarom ben ik als regisseur naar voren geschoven om naast het onderzoek ook het uiteindelijke eindproduct vorm te geven.
Naast dit project ben ik zelf al veel bezig met milieu en zet ik mij in voor een groenere en duurzamere wereld. We gaan met volle inzet dit project in en zullen samen de waarheid achterhalen over ons afval.

Producent

Hoi! Ik ben Nina van Kalmthout, 21 jaar oud en ook tweedejaars student aan de NAVB. Ik zal bij dit project de rol van producent vervullen. Dat houdt in dat ik me vooral bezighoud met het coördineren en beheren van alle aspecten van de filmproductie, vanaf de conceptfase tot aan de distributie en promotie van de voltooide documentaire.
Het is niet te ontkennen dat de vervuiling van onze aarde in een rap tempo steeds erger wordt. Ook ik vind het belangijk om dit probleem tegen te gaan. Dit kunnen we echter alleen samen. Daarom zet ik mij graag in om meer bewustzijn te creëren binnen onze samenleving. 

Producent

Hey! Mijn naam is Kim Hollestelle, 18 jaar, en ook tweedejaars student aan de NAVB. Ook ik zal bij dit project de rol van producent vervullen. Ik houd me dus ook vooral bezig met het beheren van alle aspecten van de filmproductie. Van begin tot eind. Naast mijn passie voor film speel ik saxofoon bij verschillende orkesten in Zeeuws-Vlaanderen
Ook vind ik de vervuiling van de aarde een ernstig probleem. Het is bijzonder dat er zo geheimzinnig gedaan wordt over ons afval en ik ben dan ook zeer benieuwd wat ons onderzoek boven water zal halen!

Camera

Hee hee! Mijn naam is Lodi Heatubun, ik ben 25 jaar en studeer aan de Filmacademie in Eindhoven. In dit project zorg ik vooral voor camera, licht en geluid en de edit van alle foto’s en video’s.
Naast school heb ik mijn eigen YouTube-kanaal waar ik reiscontent maak die ook te zien zijn op mijn socials!
Mijn motivatie voor dit onderwerp is dat ik het milieu belangrijk vind. Zelf probeer ik er zo bewust mogelijk van te zijn. Het doen van kleine dingen, zoals zo min mogelijk licht gebruiken of het bewust omgaan met het recyclen van afval. Hierbij raakte ik geïnteresseerd in dit onderwerp en ben ik benieuwd naar het onderzoek dat we gaan doen.

Creative Director

Ik ben Rick Timmermans, 19 jaar, Franco-Nederlands en tweedejaars student op de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie. Voor dit project ben ik creative director en houd ik me vooral bezig met de inhoudelijke cinematografische aspecten. Ook help ik mee aan de onderzoeksopdrachten voor een beter filmplan.
Naast film houd ik me veel bezig met muziek, beeldende kunst, de Japanse en Franse cultuur en sport.