Doel

Wij zijn Team Rotzooi.
Een gepassioneerd team bestaande uit: Nina, Kim, Lodi, Rick en Martijn. Onze missie? Het mysterie van onze rotzooi onthullen. Want laten we eerlijk zijn, hoe vaak staan we écht stil bij waar ons afval naartoe gaat nadat wij het in de prullenbak gooien?

Wij zijn gestart met een ambitieus onderzoek om de reis van ons afval te traceren en te begrijpen. Maar, om dit onderzoek te kunnen realiseren hebben we jullie hulp nodig. Daarom zijn we een crowdfunding gestart. We nodigen we jullie dan ook uit om deel uit te maken van dit avontuur.

Ons Doel:
Ons doel is om met behulp van geavanceerde GPS-trackers de reis van ons afval vanaf het moment van weggooien te volgen. We willen achterhalen of de beloften van de afvalverwerkers over een ‘groene’ bestemming standhouden. Zijn onze handen echt zo schoon als zij beweren? En recyclen we écht wel zo goed als dat we denken?

Waarom Crowdfunding?
Het onderzoeken van de afvalreis is geen eenvoudige taak. Het vereist middelen voor GPS-trackers, reiskosten, verblijf en uitrusting. Daarom hebben we besloten om een crowdfunding op te zetten. Jullie steun zal ons in staat stellen om deze cruciale fase van het onderzoek te financieren en de waarheid over ons afval te onthullen. Daarnaast maken we hier een documentaire van om zo meer bewustzijn te creeeren over ons afval. Onze rotzooi verdwijnt niet zomaar. Het legt een hele reis af. Want net als onze slogan al aangeeft: ‘weg is niet weg’.

Waarom Doneren?
Door te doneren, wordt je niet alleen een essentieel onderdeel van ons onderzoek, maar help je ook bewustzijn te creëren over de impact van ons afval op het milieu. Je draagt bij aan een grotere transparantie in de afvalverwerking en moedigt duurzame praktijken aan.

Hoe Kun Je Helpen?
Doneer: Elk bedrag, groot of klein, brengt ons dichter bij ons doel. Ga naar onze crowdfundingpagina en doneer vandaag nog.

Volg Ons:
Blijf op de hoogte van ons avontuur door ons te volgen op sociale media. Deel onze berichten, tag vrienden en verspreid het woord.

Deel Ons Verhaal:
Vertel je vrienden, familie en collega’s over ons onderzoek. Samen kunnen we een grotere impact maken.

Onze reis begint hier, maar met jullie steun kunnen we pas écht een verschil maken. Laten we samen de waarheid achterhalen over de reis van ons afval en streven naar een wereld waarin we verantwoordelijkheid nemen voor onze consumptie.

Bedankt voor jullie steun en laten we samen een positieve verandering teweegbrengen!

Team Rotzooi 🌿